Volledig Google Ads en Analytics gecertificeerd én Google Partner.

Advatise gaat alleen voor kwaliteit. Daar horen de beste papieren bij. Advatise is in het bezit van alle certificaten die te behalen zijn op het gebied van online adverteren en is daarom niet voor niets een gecertificeerd als Google Partner! Je hoeft daarom niet te twijfelen aan de kwaliteit die je in huis haalt. Met de kennis en ervaring zit het wel goed!

Laten we kennismaken

Google Analytics Certificaat

Google Analytics

Dé tool om alles op je website te meten en te analyseren. Door de Google Analytics kwalificering worden de campagnes die Advatise opzet volgens de juiste principes geïmplementeerd, waardoor de meest waardevolle gegevens voor je worden verzameld. Denk hierbij aan conversietracking, uitgebreide en vooral nuttige statistieken en rapporten, en toegespitste informatie tot in detail ter optimalisatie van online campagnes.

Google Ads Fundamentals Certificaat

Fundamentals

De Fundamentals kwalificering is de basis van Google Ads. Een goede basis is zeker wel nodig voor alle online campagnes!

Google Ads Fundamentals Certificaat
Google Ads Search Advertising Certificaat

Search Advertising

Bovenaan in Google, dat wil iedereen. Vandaar is Advatise ook voor Search Advertising gekwalificeerd. Deze kwalificatie omvat het toepassen van gevorderde concepten en praktische tips voor het maken, beheren en optimaliseren van campagnes in het zoeknetwerk van Google. Elke functie en mogelijkheid in de online campagnes wordt hierdoor altijd optimaal benut.

Google Ads Mobile Advertising Certificaat

Mobile Advertising

De mobiel, het wordt steeds belangrijker in ons leven. Ook het adverteren op mobiel heeft de laatste jaren een enorme groei genomen. Dit certificaat bewijst dat Advatise alles in huis heeft voor het optimale resultaat te behalen op mobiel. Alle mogelijke advertentie-indelingen, bieden en targeting zijn bij Advatise bekend zodat campagnes juist gemeten en geoptimaliseerd worden.

Google Ads Mobile Advertising Certificaat
Google Ads Display Advertising Certificaat

Display Advertising

Mensen buiten je website aanspreken middels banners, remarketing, tekstadvertenties, targeting en meer? Deze kwalificatie omvat alles voor het maken, beheren en optimaliseren van campagnes in het Display Netwerk van Google. Spreek je klanten met de juiste banners en boodschap aan en zie je omzet groeien.

Google Ads Shopping Advertising Certificaat

Shopping Advertising

Zoeken mensen naar een specifiek product op Google? Dan moet je product er natuurlijk tussen staan! Het Shopping Advertising certificaat omvat de fundamentele en gevorderde concepten van Shopping Advertising. Onder andere het beheren van Shopping-campagnes en het maken van een Merchant Center-account inclusief een automatische datafeed voor producten, zodat zoveel mogelijk wordt geautomatiseerd en alle opties nuttig ingezet kunnen worden.

Google Ads Shopping Advertising Certificaat
Google Ads Video Advertising Certificaat

Video Advertising

Adverteren op YouTube en het web. Alle facetten van Video Advertising worden beheerd door Advatise door het behalen van dit certificaat. En daar pluk jij de vruchten van!

Laten we kennismaken