Volledig Google Ads en Analytics gecertificeerd én Google Partner.

Advatise gaat alleen voor kwaliteit. Daar horen de beste papieren bij. Advatise is in het bezit van alle certificaten die te behalen zijn op het gebied van online adverteren en is daarom niet voor niets een gecertificeerd als Google Partner! Je hoeft daarom niet te twijfelen aan de kwaliteit die je in huis haalt. Met de kennis en ervaring zit het wel goed!

Laten we kennismaken

Google Analytics Certificaat

Google Analytics

Dé tool om alles op je website te meten en te analyseren. Door de Google Analytics kwalificering worden de campagnes die Advatise opzet volgens de juiste principes geïmplementeerd, waardoor de meest waardevolle gegevens voor je worden verzameld. Denk hierbij aan conversietracking, uitgebreide en vooral nuttige statistieken en rapporten, en toegespitste informatie tot in detail ter optimalisatie van online campagnes.

Google Ads Fundamentals Certificaat

Google Ads Measurement

De Google Ads Measurement kwalificering is de absolute fundering van Google Ads. Met deze kwalificatie wordt gegarandeerd dat Advatise alle kennis heeft op het gebied van prestatiemetingen van Google Ads campagnes. Want elke campagne moet natuurlijk wel op de juiste manier gemeten en geanalyseerd worden!

Google Ads Fundamentals Certificaat
Google Ads Search Advertising Certificaat

Google Ads Search

Bovenaan in Google wil iedereen, maar dit is lang niet altijd nodig om de beste resultaten te behalen. Deze kwalificatie omvat het toepassen van gevorderde concepten en praktische tips voor het maken, beheren en optimaliseren van campagnes in het zoeknetwerk van Google. Elke functie en mogelijkheid in de online campagnes wordt hierdoor altijd optimaal benut, en zo komen we tot de optimale mix om jouw doelstellingen te behalen.

Google Ads Shopping Advertising Certificaat

Google Ads Shopping

Zoeken mensen naar een specifiek product op Google? Dan moet je product er natuurlijk tussen staan! Het Google Ads Shopping certificaat omvat de fundamentele en gevorderde concepten van Google Shopping Advertising. Onder andere het beheren van Shopping-campagnes en het maken van een Merchant Center-account inclusief een automatische datafeed voor producten, zodat zoveel mogelijk wordt geautomatiseerd en alle opties op z’n best ingezet worden om jouw campagnes te laten groeien.

Google Ads Shopping Advertising Certificaat
Google Ads Display Advertising Certificaat

Google Ads Display

Mensen buiten je website aanspreken middels banners, remarketing, tekstadvertenties, targeting en meer? Deze kwalificatie omvat alles voor het maken, beheren en optimaliseren van campagnes in het Display Netwerk van Google. Spreek je klanten met de juiste banners en boodschap aan en zie je omzet groeien.

Google Ads Shopping Advertising Certificaat

Google Ads Video

Adverteren op YouTube en het web. Alle facetten van Video Advertising worden beheerd door Advatise door het behalen van dit certificaat. En daar pluk jij de vruchten van! Laat jouw video’s meer publiek bereiken om zo meer omzet te genereren.

Google Ads Shopping Advertising Certificaat

Laten we kennismaken